Top Artists | Agency

Избери артист

Танцова формация ,,Заря”

 Българинът през вековете е създал богатство от народни хора, игри и танци с най-разнообразна хореография, ритми, форми и строеж.Цялото това многообразие  сме готови да Ви го поднесем.

  Танцова формация „ЗАРЯ“ е създадена на 01.09.2009 година. За кратко време тя успя да въздейства на чувствата и емоциите на много хора.

Репертоарът на формацията включва изпълнения, както на Български фолклорни танци, така и на танци с чуждестранни култури и традиции. Също така правят единствената по рода си танцова игра с гостите. Екипът се състои от 12 танцьора (6 жени и 6 мъже) , гайдар и певици. Всички танцьори на формацията са професионалисти и са завършили своето образование в Академията за Музикално, Танцово и Изобразително Изкуство в гр. Пловдив.

 
Формацията изнася танцовото си шоу на различни мероприятия като: сватби, банкети, частни партита и организирани тържества.


С повод и без повод за вашето добро настроение ще се погрижат невероятните танцьори на Танцова формация „ЗАРЯ“. Те ще Ви накарат, да се докоснете до красотата и магията на Българските народни танци, а танцовото шоу  ще направи празника Ви незабравим. Формацията има участия с изпълните ли като Илия Луков, Ева и Ива Валентинови. 

Артисти

Всички артисти