Top Artists | Agency

Избери артист

Група НЕМА К'ВО

Група „Нема к’во” представлява иновативна комбинация от stand-up комедия и close-up илюзия, обединени в едно атрактивно и забавно шоу. Комедиантите Георги Николов – Жорони и Калин Кирилов засягат фундаментални теми от ежедневието, в които всеки може да се припознае, а илюзионистът Венсан успява да измами човешките сетива, превръщайки обикновените неща в магия.

Момчетата от комедийното трио „Нема К’во” се грижат за развитието на цялостния ентъртейнмънт у нас. Изявяват се като водещи на редица събития – корпоративни партита, рождени дни, тиймбилдинги, сватби и др. Гледат отгоре на нещата и черпят вдъхновение от делничните малки победи и комични несгоди. Вярват в себе си достатъчно, за да те залеят от смях без никакво притеснение, но и далеч не са си повярвали, съдейки по изключително развитото им чувство за самоирония. С две думи, Нема к’во…

 Калин Кирилов е от Перник. Учи в различни театрални школи и през 2012 година е избран сред финалистите на първото актьорско риалити – Star Machine. Продължава развитието си като репортер в „Станция Нова“ и местен пернишки всекидневник. От 2013 година започва да се занимава професионално с ентъртейнмънт – „stand-up comedy“ и „one-man show“. В същата година се основава и група „Нема К’во“. След кратки роли в няколко филма, през 2015 година участва в сериала „Играчи“, излъчван по БТВ. В момента е радио- водещ в следобедния блок на радио FM+ (14:00 - 18:00 часа).  Интересите му са насочени към красотата на света.

 Георги Николов - Роден на денят на детето 1987г. в град Левски. Завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ. Финалист е във формата „Претендентът“, организиран от Шоуто на Слави. Твърди, че е бохем по(д) душа. Всичко за него е хумор. Нещото, което никога не е изпитвал, е срам. Носят се слухове, че работи като ентъртейнър, водещ, комедиант и СЦЕНАрист. Обожава да усмихва хората. Любимата му дума, която завършва на “зъм“ е саркаЗЪМ. Слугува на огромен котарак. Женен е за руската певица Виктория Куприна от Х-фактор 2, която по последни данни все още го търпи. Щастлив!

 Венсан – Иван Петров – илюзионист и сценарист. Винаги находчив и креативен, той успява да отключи най-силните човешки емоции чрез своето изкуство. „Често комбинирам илюзията с комедия, защото да разсмивам хората ми носи истинско удовлетворение!“ – казва той. Именно тези негови качества го отвеждат и до полуфиналите на реалитито „България търси талант“, където оставя дълбока следа у зрителите с изключително лиричната си сценична илюзия. През 2016 става носител на приза "Най- добър комедиен номер" на фестивала за илюзия "Златна котка". На същия фестивал през 2017 година е поканен за водещ и помощник- организатор, като става и носител на наградата “3-то място за най- добър сценичен номер”.  Истинската му сила обаче е в близката илюзия (илюзия с ежедневни предмети) и контакта с хората, твърди самият той.

 След като спасиха стотици софиянци от смъртоносно негативните им мисли, направиха и национално турне. Венсан, Калин и Жорони смятат, че не е честно само столичната публика да се побърква от смях по време на техните паметни шоута, затова като едни рицари на доброто настроение те поемат на национален поход срещу депресията. 

 Кои са последните новини от света, пречупени през призмата на стендъп-а, как изглежда стендъп-а пречупен през призмата на балканския хумор и що е то магия пречупена през гледната точка на хумора - това са въпросите, на които ще можете да си отговорите, ако се осмелите да наемете шоуто на „Нема К’во"

 

 

 

Артисти

Всички артисти