Top Artists | Agency

Избери артист

Dzambo Agusevi Orchestra

От малкото  македонско градче Струмица до голямата световна сцена. The funky tiger, както е прякорът му, става най-известният македонски музикант с онази непосилна за повечето музиканти комбинация между талант, труд и страст, която никой не може да вкара в точна рецепта, но апетита и вкуса на публиката дава реална оценка.

 От 2006 започва да печели награди на всеки фестивал и конкурс, на който се появи. През 2006 г. участва в Кумановския тромпет фестивал. Резултатът е първо място! Джамбо продължава да печели в Куманово всяка година до 2011 г. ,след което организаторите му „забраняват“ да се състезава, за да даде шанс на други музиканти! 

 Натрупал нужния опит Джамбо и неговият оркестър решават да се пуснат в предизвикателство “тежка категория” в прочутия сръбски „Драгаевски сабор“ в Гуча, който е с репутация на световно първенство за духови оркестри в света. И още с дебюта си през лятото на 2011 г. Dzambo Agusevi Orchestra получава първа награда и записва името си в историята на това известно събитие - и съдиите, и публиката оценяват оркестъра и неговия млад ръководител.

 Известен като фънки тигърът на балканската духова музика, Джамбо Агушев не спира своя творчески път и стъпка по стъпка гради своята успешна  кариера като печели публика в цяла Европа и извън нея, заедно и с другата балканска сензация Dubioza Kolektiv с която имат много съвместни участия. 

 Славата му го доведе и в България през 2019  за да взриви в емоция Зала 1 на НДК като част от концерта на Деси Добрева, с което спечели завинаги сърцата на българската публика. Видяхме го и в Новогодишната програма на БНТ. Убедени сме,че предстои тепърва да се открие и за широката българска публика.

 Концерт, празник, сватба или фестивал всички участия на Dzambo Agusevi Orchestra са гарантирано неповторими и заредени с незабравима емоция.


Артисти

Всички артисти