Top Artists | Agency

Избери артист

Денс Академи

Dance Academy е oснована през есента на 2008-ма година след огромния успех на международното танцово шоу Dancing Stars (Dancing with the stars). 

В Академията работят едни от най-добрите професионалисти в областта на танцовото изкуство:инструктор,танцьори и хореографи с участие в национални и международни конкурси по танци, както и в телевизионни шоу програми, като Dancing Stars, VIP Dance и Bailando.

Денс Академи осъществява дейността си в  първия по рода си в България танцов комлекс , който разполага с шест  модерни зали в две централни локации в София,които са модерно и комфортно оборудвани и разполагат с dance café, dance shop и wifi, oт които свободно се възползват всички танцуващи.

В Dance Academy танцуват и се обучават деца и възрастни. Курсовете по танци са групови и индивидуални, a разнообразието им дава възможност на всеки да намери и усети танца, който му приляга най-добре.

латиноамерикански танци /за деца и възрастни/
бални танци
народни танци /за деца и възрастни/
рокендрол
суинг
класически балет
джаз балет /за деца и възрастни/
контемпорари
MTV танци
хип – хоп
брейк /за деца/
йога /за  възрастни/
пилатес
зумба
ориенталски танци /белиденс/

 Богатата палитра от танци Денс Академи използва и за организирането на шоу програми, тиймбилдинги, фирмени партита, както и за индивидуално обучение по случай балове, фестивали и сватби. Анимациите за малки и големи също са част от услугите, които Денс Академи предлага.

Денс Академи е една танцова работилница за изработване на усмивки, положителни емоции и танцови умения, предлагаща разнообразие от танци и танцови програми за всички любители на това изкуство.

Артисти

Всички артисти